VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,979
    Hi Cache,

    I wasn't concerned because I knew what VS is supposed to do. ;) I just didn't know what Microsoft was trying to do, surprising me like that.
     
  2. Cache

    Cache Registered Member

    Joined:
    May 20, 2016
    Posts:
    432
    Location:
    Mercia
  3. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,979
    ^ thanks...I will check it out.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,068
    Location:
    Ontario, Canada
    Looks like you need to do a Disk Cleanup to remove your old Windows files as I see that with every Windows Insider builds. https://support.microsoft.com/en-ca...-996f-99e02c7301c2/disk-cleanup-in-windows-10 also it's a hidden folder. https://support.microsoft.com/en-ca/help/14201/windows-show-hidden-files
     
  5. NSG001

    NSG001 Registered Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Posts:
    682
    Location:
    Wembley, London
    I have a good feeling when Dan goes AWOL.
    New version incoming :thumb:
     
  6. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    4,436
    Location:
    Under a bushel ...
    Or gone for an extra long walk with the dog, hatching v4, Ai 3 ... ;)
     
  7. Cache

    Cache Registered Member

    Joined:
    May 20, 2016
    Posts:
    432
    Location:
    Mercia
    Well he was preparing for a big meeting last week. Maybe it resulted in something major.
     
  8. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,979
    Yes, I noticed that free space on the SSD had shrunk, all of a sudden with the update. But, I will check those links, and see how to proceed with the safe removal of unnecessary folders and files.
     
  9. plat1098

    plat1098 Guest

    Yes, all the way to Honolulu where he sits on the beach with a drink...working on VS? Would not be surprising.
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,068
    Location:
    Ontario, Canada
    It's simple!
    2017-02-07_10-47-34.png 2017-02-07_10-48-18.png 2017-02-07_10-48-54.png
     
  11. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,979
    Thanks Dan, I will check it out, later today...I have to get some sleep....fast approaching 2.00 am in the morning. ;)
     
  12. simmersK00L

    simmersK00L Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Posts:
    323
    Location:
    USA
    Ok, thanks again!!
     
  13. guest

    guest Guest

    Hey @VoodooShield Dan time to show off VS and sell it to some big names , AI stuff seems to be popular to get lot of cash (Deepviz, Invincea are bought) :D
     
  14. gorblimey

    gorblimey Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Posts:
    157
    Location:
    West Oz
    @Tarnak, would this have made a difference? Drawing on my own lack of clarity when jerked back to Earth from a far galaxy :confused:

    VoodooShieldAlertBoxEnhanced.png

    Not that I want to tell Dan how to do his job, but OTOH when you're deep in Windows innards...
     
  15. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    174
    Location:
    New York, USA
  16. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,979
    I didn't know what "c:\Windows~bt\sources\setuphost.exe was about, but I knew it was important in some way....:)
     
  17. illumination

    illumination Guest

    @VoodooShield I have been away awhile and have come back to find your portable Voodooai link "usually in your signature" missing? Is this something your not allowing access to now?
     
  18. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey everyone... sorry I have been away and not been able to check in and say hi, I will catch up on the posts I missed asap.

    I have been trying to wrap up VS 3.51, and I hope to have that for you guys soon.

    BTW, Krusty... on the Norton Toolbar, have you tried to delete all of the .dat files in the C:\ProgramData\VoodooShield folder? The reason I ask is because I had already fixed several things, then when I was working on the Norton Toolbar issue, it seemed to work great. I tested it on a brand new VM, so it had all clean .dat files. Anyway, I think it will be fixed either way in 3.51... I was just curious if you tried deleting the .dat files.

    Alex is working hard on the enterprise web management console, and it is turning out really well... so hopefully everything will be ready soon. Depending on how things go, I might even see if Alex wants to take over the VS development as well, the same way Vlad did... we are at a point that I simply cannot keep up with everything anymore.

    Thank you guys, talk to you soon!
     
  19. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,360
    Location:
    Among the gum trees
    Hey there stranger, welcome back! Glad to see you're still with us. ;)

    No, I never tried deleting the .dat files. My work-around was to reset the whitelist with FF still open. Norton Security is not installed on my machines now because the latest version is a PITA for me. I do still have the stand-alone ID Safe installed but it's not compatible with the 64-bit FF anyway.

    Cheers.
     
  20. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    4,436
    Location:
    Under a bushel ...
    Also see plenty of those in the Developer Logs. Hopefully it's fixed in 3.51.
    Also had this strange issue.
    For a while I've been struggling to update Adguard (beta).
    Someone on the Adguard thread suggested I uninstall VS, as this had resolved the issue for him. Instead I exited VS, instead of the normal 'Disable / Install Mode' and the update worked!
    Can't prove it's VS, and I don't see any blocks in the Developer Logs.
    Will have to see if it recurs.
     
    Last edited: Feb 10, 2017
  21. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    939
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    I tried VS in "training mode" to update Adguard that didn't work, then "disable mode" that didn't work either. Did not try "Exit".
    Just uninstalled VS, that worked.
     
  22. boredog

    boredog Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    2,499
    I can tell you for a fact the issues with selecting the disable/install mode is not fixed. I always go the exit route and that always works.

    Really sounds like Dan needs a long vacation. I don't anyone here would mind at all. ;)
     
  23. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    Exit is enough :thumb:
     
  24. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    939
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    Vs has been messing with restoring image (Macrium Reflect) since I been doing backups with VS installed.

    After a restore instead of "Welcome" screen been getting "Preparing windows" not all the time, maybe two out of four times a re-boot solves the problem.
    I do not want to restore a to an image that isn't 100% fine.

    I like VS very much but until this fixed will set it aside for now.

    Windows 7 64
     
  25. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590

    Hmm I do restores all the time on Win 7 and nary an issue. I've seen what you describe once or twice but not a problem and rare
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.