VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    821
    Location:
    The Netherlands
    Ok, strange I have no problem with the latest VS and secure boot. I hope it will be resolved for you in future builds.
     
  2. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    No problem here also with secure boot and latest VS.:thumb:
     
  3. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,124
    Location:
    UK
    Must be my hp laptop :(...Anyway, I had an epiphany!...It suddenly dawned on me that VS was a infinitely more important security item than secureboot so off with secureboot and install VS...I'm a happy cat now...purr :)
     
  4. Callender

    Callender Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Posts:
    171
    Location:
    London UK
    Personally I always Exit VS before installing a new version. Additionally I stop and delete the VS Service.

    Delete VS Service.jpg

    Then delete the following using a script:
    <UVKCommandsScript>
    <SDelete>

    C:\Program Files\VoodooShield
    C:\ProgramData\VoodooShield


    Then reboot before installing VoodooShield. I'm not saying that this is the correct way but it works for me.
     
  5. abels

    abels Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Posts:
    103
    Location:
    Danang, VN
    I have just installed VoodooShield 3.31 beta and It automatically added some my unsigned .exe files to white-list . I curiously want to know how VS recognized those unsigned *.exe is safe because it not add to white-list all my unsigned files?
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    He's not trusted as he changed his username from Illumination and you know him right, and he told me he quit MT because he had issues with the management. He did the same at the Webroot Community..... And I don't trust any YouTube testers of any kind.
     
    Last edited: Aug 15, 2016
  7. guest

    guest Guest

    Honestly, the tester personal issues with others doesn't impact my judgement about a test, (and as you said i know him quite well) so i know he wouldn't make a biased test. I just look at how test was made then make my judgement based only on it.

    What are the difference between a serious youtube testers and test labs? the lab have more cash , more machines , more time ; except that they proceed exactly the same way:

    1- they collect FUD malwares
    2- use a system fully updated
    3- use an security product updated
    4- froze the system
    5- launch the malwares
    6- check how the security soft behave.

    Nothing mystic on it. Personally i take test labs and Youtube testers as informative sources about a product , because the only tester i trust is myself.
     
    Last edited by a moderator: Aug 15, 2016
  8. The only person that has a problem with me is you, and it has been that way since we met. My tests are thorough and non-biased. I test the product for what it is designed to do. If you do not like them, then why respond to guests post, why not skip on down to the next post, or you just have nothing better to do.
     
  9. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    Well this is the Wilder's Security Forum rules about YouTube testers and I agree with Mike: https://www.wilderssecurity.com/threads/posting-policy-recommended-threads.180128/#post-1041384
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    Sorry I will not go into a Public Battle with you, this will be the last time I reply to you anywhere. Read the Rules above as well.

    Thanks,

    Daniel
     
  11. guest

    guest Guest

    Last edited by a moderator: Aug 15, 2016
  12. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    The best thing you said all day!
     
  13. Appaloosa

    Appaloosa Registered Member

    Joined:
    May 13, 2016
    Posts:
    29
    Triple Helix you're attitude drove me away from Webroot, please don't do the same with VoodooShield. I would hate to waste a lifetime license.
     
  14. arran

    arran Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Posts:
    1,154
    Wouldn't windows built in Applocker provide the same level of security as voodooshiled ?
     
  15. guest

    guest Guest

    if you are on Win10 home , you don't have it. VS use VT so average user will have more infos to block or allow.
     
  16. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    Also Applocker lacks of the VoodooAi artificial intelligent engine to help determining safety of files. ;)
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    That's your lost and sorry I speak my mind! And what I can't say anything about YouTube testing and it's a farce? @Appaloosa your a noobie to Wilders May 13, 2016 so if I said something you have a problem with send me a PM.

    Thanks,

    Daniel
     
    Last edited: Aug 16, 2016
  18. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey guys, I will catch up soon... but here is the latest version, and here is what was fixed:

    1. Custom Folders should be working perfectly now, if not, please let me know guest!
    2. TH, I believe the Disabled Protection block is now fixed, if not, please let me know! As far as the USB issue is concerned... VS only toggles to ON when a USB is first inserted, otherwise, if a user constantly has a USB drive attached, VS would always be ON. If this does not make sense, please let me know!
    3. As far as dismhost is concerned, I went back to the old way of dealing with dismhost, and simply hardwired in all 16 or so versions of dismhost. So it should be fixed now, if not, please post a screenshot of the Hash of the dismhost file that was blocked.
    4. I added a feature that will safely reduce the number of command line and script blocks (long story).
    5. I temporarily disabled the VoodooAi Cloud default process lookup... there is a chance that this is what was causing the freeze issue.

    https://voodooshield.com/Download/beta3/InstallVoodooShield.exe

    Please let me know how it does, and if it freezes or not, thank you!

    Edit: If anyone is running the SBS version, if you do not mind, can you please run it for another couple of days, just to see if VS freezes? Thank you!
     
    Last edited: Aug 16, 2016
  19. guest

    guest Guest

  20. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,037
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks Dan I will let you know and understand about the USB shield.

    Daniel
     
  21. faircot

    faircot Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    222
    Location:
    UK
    Dan
    The SBS beta has been running perfectly since you announced it a few days ago. No freezes or any other issues. Is there any benefit to me updating to this latest beta?
     
  22. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey faircot... great point, sorry I did not mention this.

    If anyone is running the SBS version, if you do not mind, can you please run it for another couple of days, just to see if VS freezes? Thank you!
     
  23. @VoodooShield

    Dan the toggle on when inserting an USB makes sense to me, since most USB related malware is based on autorun. This keeps smart mode smart.

    Great to hear you are making progress with the freeze issue and the many faced dismhost
     
  24. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,965
    Location:
    Canada
    Dan the dismhost.exe is fixed on my PC. As for the freeze, I never had any problems.

    Thank you so much for your hard work.:)
     
  25. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
    Hi Dan

    Have just updated to 3.32 and this version of dismhost.exe was blocked when updating to Insider Preview 14901:

    dismhost.JPG
     
    Last edited: Aug 16, 2016
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.