VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Miquell

    Miquell Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Posts:
    32
    Location:
    Poland
    Many thanks Dan! :)

    Mike
     
  2. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Here is the latest version, it should be bug free. I was not planning on doing another release this quick, but there are a couple of bugs in 2.30 that need to be fixed.

    I added the command line database, so all of the command line issues should be completely resolved. There are a lot of other small things that are fixed as well. Also, only one VoodooShield.exe should run when the user clicks on the VS shortcut, but please check Miquell to make sure ;).

    Also, the only other thing I think we need to figure out is how the settings window takes a few seconds to load initially. It works great when the code is not obfuscated, but as soon as I obfuscate the code, it slows down. I really think this is the last bug, and I will work on it this week.

    Also, there is a new silent upgrade that does not require a reboot, it works really well. It is not included in this version because I want to test it a little more before I add that feature. Thank you!

    http://www.voodooshield.com/freeoffer/Install VoodooShield.2.31c beta.exe

    Edit: I just noticed one small issue when learning the Sandboxie commandline. It works, but the prompt is displayed in the middle of the screen and the command line is not shown, it is an easy fix though.
     
    Last edited: Mar 9, 2015
  3. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    seems like 2.31c is blocking command line when i launch Internet Explorer. rundll32.exe on windows 7 64bit. PC is white-listed as well. IE still launches and appears to work.
     
  4. Miquell

    Miquell Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Posts:
    32
    Location:
    Poland
    Hey Dan,
    Yeap, I can trully confirm that, however clicking a shortcut on the desktop doesn't imply any effect, and therefore does not open the main window of VS (which runs in the background) and I think it should:doubt:??
    I asked ichito to check the shortcut action, maybe someone else will be also so kind to check it and share his thoughts with us.
    Apart from this little thing I have no issues to report - the latest version works great - stable and smoothly - great job:thumb:!

    Thanks Master Dan:),

    Mike
     
  5. ghodgson

    ghodgson Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Posts:
    835
    Location:
    UK
    Hi Dan,
    Uninstalled VS 2.30 and installed Version 2.31c beta. Running very smoothly without any issues so far.

    Gordon
     
  6. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    I am totally confused, I think I mixed up posts or something. Please let me know if I need to fix anything, thank you!
     
  7. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Please try the latest version, I think all of the command line issues are worked out now... there were a lot of changes with the command lines, but I think they are all in great shape now, but if not, please let me know. BTW, there might be a couple of command line blocks initially, but it should not be an ongoing issue. The Sandboxie issue is fixed as well. Thank you!

    http://www.voodooshield.com/freeoffer/Install VoodooShield.2.31d beta.exe
     
  8. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Ohhhh, I see, maybe if VS is running already, the shortcut could open the settings window? I never thought of that, but that would be cool, thank you!
     
  9. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Cool, thank you Gordon!
     
  10. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,717
    Location:
    Gaia
    2.31d?
    Damn! I was expecting 2.31c2 to come out.....
    :)
     
  11. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Heheheh, how funny! Actually, I think VS is finally bug free, so there will probably not be 3 new beta versions each day ;). I just have a few new features to add, and of course the KMD, and all of that should be pretty easy on my part.
     
  12. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,717
    Location:
    Gaia
    Just keep releasing these babies.... ;)
     
  13. JohnBurns

    JohnBurns Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    742
    Location:
    Oklahoma City
    Thanks - running 2.31d beta without any problems. Appreciate your efforts!
     
  14. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    5,536
    Location:
    USA
    What do you guys think about the blue color on this java window? I think it would look really good as an option for the VS GUI.
     

    Attached Files:

  15. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    I have just reinstalled the latest v2.31d beta [since last time, when I had been running v2.23c beta]...I am running the 'Free Version' for the moment...When I try try to open Windows Picure and Fax Viewer in XP, I get the block... I chose allow, but it didn't open.

    ScreenShot_VS_v2.31d beta_Free version_Popup_01.gif
     
  16. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    Just rebooted and VS is sluggish via the right-click menu...

    ScreenShot_VS_v2.31d beta_Free version_Right_click menu_01.gif ScreenShot_VS_v2.31d beta_Free version_Right_click menu_02.gif
     
  17. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    Also, after the reboot, I noticed problem that I described in #6240 above has been rectified...There is [now] a 'Command Line' ...

    ScreenShot_VS_v2.31d beta_Free version_settings_command line_01.gif
     
  18. rs11

    rs11 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Posts:
    52
    Does VoodooShield have a lifetime license option? I have seen mention of this and would be willing to purchase a couple if possible.

    Thanks
     
  19. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    3,318
    Location:
    .
    Over install 2.31b with 2.31d ~ Reset Whitelist n' Train :)
     
  20. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,823
    @VoodooShield - Any future plans to make VoodooShield a full running process/service, rather than a startup?

    Although VoodooShield runs and performs quite well already, I think the program would benefit more if optimized as a full running process/service.

    To me, this would improve start and shutdown times drastically, as well as the prevention of potential program hangs, which can happen sometimes.
     
  21. Miquell

    Miquell Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Posts:
    32
    Location:
    Poland
    Hey Dan,
    Yeap exactly, this is a little suggestion I was talking about. In my opinion it might be helpufl and worth taking into consideration ;)
    I'm very happy, beacuse VS grows stronger with each new beta - the latest version 2.31d - wokrs awesome on my board :thumb:.

    Many thanks,

    Mike
     
  22. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Very cool, thank you John!
     
  23. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    I do like that blue, thank you, I will try it and see what it looks like. So I should replace the current grey with that color of blue and then maybe make the "active" tab grey or something, since it is blue now? Thank you!
     
  24. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Yeah, that does not surprise me, the entire command lines were redone, so there might be a hiccup or two for current users. Thank you for letting me know! I worked on the XP version earlier today and I will post a new version later tonight or tomorrow... it should fix the sluggish right click issue. I am testing a different obfuscator to fix the slow settings start, and so far so good, but I want to test it a little more before I release it. Thank you!
     
  25. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey RS11, well, not officially, but we can set some up for you if you would like. I think what we have done in the past is if you purchase a license that costs around $50 per machine, I can add 100 years or whatever to your account. But keep in mind, everyone on wilders will always have a free Pro license, so if you need one, just let me know. Just email me at support@voodooshield.com and I will set it up for you. You can use it on up to 10 (or so ;)) computers. Thank you!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.