VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. buckslayr

    buckslayr Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Posts:
    484
    Location:
    Michigan, USA
    New beta running great here.
     
  2. Sir Percy

    Sir Percy Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Posts:
    266
    Ah ok, i thought this was fixed in the 2.33 build, makes sense then. I'll try to re install & see i can reproduce/see something in the log.
     
  3. Sir Percy

    Sir Percy Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Posts:
    266
    Tried a re install to see if i could see something in the log, both Chrome & Roboform are allowed in the log. I get redirected to Robo's homepage where it says the version of Robo is either old (it's the latest) or not functioning. It works just fine as soon as i uninstall VS.

    I'll attach a screenie of the W7 "what do you want the computer to do?" i get a soon as i start Chrome and are directed to Robo's homepage. Hopefully it will help Dan a bit.
     

    Attached Files:

  4. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Snap...TH :thumb:
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,057
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes Sir Baldrick! ;)

    Daniel
     
  6. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    Been playing around with the beta on Windows 7 64bit for a few days now. So far so good with no major annoyances or issues to report.

    I am however having trouble with Web Apps and adding Openvpn. Even with Openvpn added it still wont toggle on reliably. It's kind of hit or miss at this point so I just removed OpenVPn from the Web App all together.
    https://openvpn.net/index.php/download/community-downloads.html

    looking great keep it up and the new pop up designs are much improved :)
     
    Last edited: Jul 17, 2014
  7. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Sorry, I have been working on the last big bug... I have spent well over 200 hours on it, no joke... it has been over a month, maybe 2. I think it is finally fixed, but I have said that like at least 5 times now, so we will see ;). I am getting closer and closer. Normally with bugs, you have SOMETHING to go by so you can at least google it, but that is not true in this case. I finally got a little info on the bug and googled it, but there was only a couple of sites that had any info on the bug, and it was very obscure.

    Anyway, I really am getting close, then I will just finish up the sandboxing feature and then we can all relax in Vegas, sound good? ;) That is assuming that something big happens ;). Thank you guys, talk to you soon! And I will go back and respond to the post that I missed, as soon as this last bug is fixed.
     
  8. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Hi Dan

    That does sound like a plan...roll on the final version of the beta.

    Regards, Baldrick
     
  9. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey everyone, sorry for not being able to respond on here, I will go back this weekend and respond to the posts.

    Here is the latest version... it is either fixed, or extremely close to being fixed. In the end, all I had to do to fix the silent blocking issue was to put that code in the service instead of the gui ;). There might be some really small bugs, but I have been testing it quite a bit, and so far so good.

    http://www.voodooshield.com/freeoffer/Install VoodooShield.2.34 beta.exe

    So I will keep testing and see what I can do to finish up the sandbox feature. It is a little more involved than I initially thought, but I do not think it will be too bad.

    I think it is most important to get a good, stable version of VS 2.0, then we can add additional features... and hopefully it is good and stable.

    Have a great weekend, talk to you soon! Thank you!

    BTW... the hash issue should be fixed, I saw that as I was scrolling down to post. I haven't tested it yet, but it makes sense that the last version would do that, but it should be fixed in this one!
     
  10. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Hi Dan

    Well done, thanks. Am installed and testing and so far so good. Don't know how you manage it...all the work that you do...but think that yo are right and that this may well be just about the release version...but of course, that is your decision ;). Will give it some more wellie over the weekend and report back if I find anything...but as I said before...looking good.

    Regards, Baldrick :thumb:
     
  11. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,977
    I just installed v2.34, however whenever rundll32.exe is called by the system, it closes VS in the systray.
     
  12. Clive T

    Clive T Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    189
    Location:
    Kent, UK
    Found a reproducible bug in Win7 64.

    Hit ctrl-shift- esc to bring up task manager. VS flashes up a "saving settings" dialogue and exits!
     
  13. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Can confirm what Tarnak has reported but cannot reproduce what Clive T is seeing...and bring up the Task Manager from a right click on the taskbar does not cause the problem either.
     
  14. Clive T

    Clive T Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    189
    Location:
    Kent, UK
    I've just installed this beta on a second, newly reinstalled Win 7 machine. Exactly the same behaviour: ctrl-shift-esc crashes VS.
     
  15. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    I really did try to get around to responding to the posts this weekend, but I definitely will very soon. The good news is that I believe the silent blocking issue it completely resolved!!!

    Here is the latest version:

    http://www.voodooshield.com/freeoffer/Install VoodooShield.2.37 beta.exe

    Real quick, I happened to see the ctrl-shift- esc bug that Clive T found, thank you! I tried it on my machine and experienced the same issue, so It must be because VS is "Always On Top". It should be an easy fix... I will just tell VS to ignore that key combo. If that doesn't work, I am sure there is another way around it. Or maybe I can just tell VS to start the Task Manager when that key combo is hit. But I will look into it!

    So now I believe all that is left is the sandboxing feature, that shouldn't take too much longer.

    Thanks again for all of your help! Talk to you guys soon!
     
  16. Overkill

    Overkill Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    2,343
    Location:
    USA
    I was going to test the latest version, but VS says my registration has expired?
     
    Last edited: Jul 21, 2014
  17. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Cheers, Dan...will be installed shortly...then let the testing commence.

    Regards, Baldrick
     
  18. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey Overkill, please pm me your email address and I will fix that for you.
     
  19. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Cool, thank you Baldrick! I should be able to reply to the old posts in a couple of hours.
     
  20. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,977
    Shouldn't that be 'will expire on'...? I noticed that I have got a month extension of expiry for my license.

    ScreenShot_VS_expired on_01.gif
     
  21. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,599
    Location:
    South Wales, UK
    Hi Dan, no problem...but I am afraid to report that I have started getting the following:

    VS 2.37 Beta Error.png

    And I have no idea as to why...nothing strange is occurring on my system, and when I click OK things continue processing merrily.

    Is there anything that I should check up on to help find the cause?

    Regards

    Baldrick
     
  22. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,977
    This problem has stopped with v2.37 beta. :)
     
  23. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey TyRidian, it is actually already an option. Under Settings / Advanced / Disable Left Click Activation and Deactivation of the Shield. If this is not what you are looking for, please let me know, thank you!
     
  24. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Thank you ifacedown, I appreciate that! I know what you mean, and I agree, we need to keep it as simple as possible. VS is just a simple toggling computer / lock desktop shield gadget ;).
     
  25. VoodooShield

    VoodooShield Registered Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Posts:
    5,881
    Location:
    United States
    Hey Tarnak, it should be fixed in 2.37, if not, please let me know. Thank you!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.