Volume Control???

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Nov 23, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Hi All,

    Small Problem, I appear to have mislaid my 'Volume Control' in Accessories-Entertainment, it has also done a runner out of my Systray. o_O :(

    Could some kind personage out there tell me where it went and how to get it back please.

    TIA and Regards, Cochise, :cool:
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Hi Cochise,

    In the Control Panel go to Multimedia. Check the Audio tab, make sure that "Show volume control on the taskbar" is checked.

    Regards,

    Pieter
     
  3. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hey Cochise

    On WinXP; goto Start/Settings/Control Panel/Sounds and Audio Devices, and in "Volume" TAB, check "Place volume icon in the taskbar". If it’s already check, de-check and Apply and recheck and click Apply. If this feature unavailable (greyed out) you don’t have Device properly installed, check Device Manager.
     
  4. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Hi Phant0m`` :)

    Cochise is on Win98, but he forgot to mention that. ;)

    Regards,

    Pieter
     
  5. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
  6. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    As usual, you hit the nail right on the point again.

    Problem appears solved, went to multimedia, Volume blanked out?.

    Went to device manager...Yellow !....no driver loadedo_O So I did the driver d/l from my 98se Discypoos....clicked refresh and as we say in England "Voila" Volume back in systray. But still not showing in 'Entertainment' but I can live with that.

    Cheers and Good Health and hearty congrats on your well deserved new Position Pieter. HURRAH!

    Cochise, :cool:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.