Vista security center lies

Discussion in 'other security issues & news' started by Dark Shadow, Mar 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    After removing antivirus software No security warning!. upon security center status check it says antivirus Is running and update when in fact there Is None On board.If any one else experience this.Here is a fix. Go to start>run>services.msc scroll down to Windows Management Instrumentation, double-click then pause the services,keep this window open now double-click computer,navigate to windows/system32/wbem look for repository folder and delete it,only delete repository folder.Now go back to window management instrumentation (WMI) restart this service this will rebuild and should correct the problem.This has happened to me several times and had to repeat which leave me to believe this one hell of a flaw.
     
  2. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  3. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    I did not see that tip.thanks you djohn
     
  4. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Sure you did. My post was to thank you. ;)

    GF
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Ahh my bad YW:D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.