Vipre?....Anyone try the new version of vipre pro yet?

Discussion in 'other anti-virus software' started by ttomm1946, May 24, 2017.

  1. ttomm1946

    ttomm1946 Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2014
    Posts:
    217
    Curious...Last time I tried it couldn't get vipre passwords to work and no search rating either
     
  2. hawki

    hawki Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Posts:
    5,598
    Location:
    DC Metro Area
    Vipre Pro is no more -- Vipre versions have been merged into one product -- VIPRE Advanced Security, which apparently is what was Vipre IS Pro.

    https://blog.vipreantivirus.com/important-news/whats-deal-vipre-advanced-security/?utm_source=email_VSN_Main_List&utm_medium=email_20(internal)&utm_campaign=Newsletter_05232017&utm_content=What s_the_Deal_With_VIPRE_Advanced_Security?
     
  3. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening! I was really impressed with Advanced Security...light on system resources and very intuitive! Give it a test drive...you will be pleasantly surprised! Sincerely...Securon
     
  4. ttomm1946

    ttomm1946 Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2014
    Posts:
    217
    I will..thanks
     
  5. boredog

    boredog Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    2,499
  6. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,960
    I was long time user of their product, and beta tester for many years, but I have moved on. With the change of ownership over the years, they lost me.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.