VIPRE Antivirus 2013 and VIPRE Internet Security 2013 Service Release 6.2 (Beta)

Discussion in 'other anti-virus software' started by malexous, Jan 19, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. malexous

    malexous Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Posts:
    828
    Location:
    Ireland
  2. woomera

    woomera Registered Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Posts:
    211
    can anyone post screenshots if the interface has changed.

    thanks for sharing
     
  3. PaulBB

    PaulBB Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    708
    Here we go (Windows 8, VM):

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg
     
  4. Bodhitree

    Bodhitree Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Posts:
    567
    Whats with the watermarks? This isn't Ebay.
     
  5. PaulBB

    PaulBB Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    708
    Because a lot of lazy Webmasters from other security dedicated forums or websites are visiting Wilders forums just to copy & paste from here, I reserve the right to watermark whatever I want.
     
  6. DBone

    DBone Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    1,041
    Location:
    SoCal USA
    First time I've seen that here.
     
  7. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    What engine does Vipre use? It's own house or other AV company's licensed engine?:doubt: Also how's the support?
     
  8. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    It is clear you are not an artist, a more subtile watermark would be nice :)
     
  9. fasteddy2020

    fasteddy2020 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2009
    Posts:
    106
    Location:
    USA
    It uses it's one engine. Customer Support is the best.

    EDIT - I meant own. I gotta proof read.
     
    Last edited: Jan 21, 2013
  10. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    Ah thanks a lot. :thumb:
     
  11. Fuzzfas

    Fuzzfas Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Posts:
    2,753
    Is it just me or does it look pretty much the same as in v4? Not that it's bad... I hope they 've updated the tray icon with the "V" since then. :D
     
  12. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    The many past requests for the snake tray icon have been ignored (although it is present in the the mobile phone version).
     
  13. luffy

    luffy Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    17
  14. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,960
    Location:
    Boston, MA
    Anyone using Vipre at all? I was wondering how detection rate is?
     
  15. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    3,872
    I find the sparse GUI,s very annoying and it seems vipre is no different.There is a lot of empty space and looks very dull.
    Sorry to say the developers need to get a bit more imagination and colour into their interfaces.:ninja:
     
  16. tomdy2k

    tomdy2k Registered Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Posts:
    174
    It's fair to ok..
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.