Video Card Problem

Discussion in 'other software & services' started by Rainwalker, Mar 13, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    I installed a Jaton NVIDIA GeForce FX5700LE GPU and can not get it to work with my 19" LCD at the monitor's max resolution (1280x1024) without it showing a number of erratic flashing horizontal lines. It will also do this, although not as much, with 1024x768. This behavior will stop at 640x480 :p :mad: ........i cannot reinstall drivers as the software will no longer accept the s/n needed to do so..................i will call Jaton if need be .......was hoping someone might be of help here....
     
  2. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Which drivers are you using, Rainwalker?
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Hi Firecat....the ones that came with the card.............all but the DVD extra that came with the bundle.........i once had that also, but after removing all drivers and reinstalling i was no longer allowed access to extra DVD stuff.
     
  4. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    You might try downloading the latest drivers from Jaton's website. I had a similar problem twice. The first time I solved it by removing the RAM sticks and putting them in again. The second time I solved it be removing the graphics card and re-attaching it.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.