VBA32 not compatible with GoogleSidebar or Desktop.

Discussion in 'other anti-virus software' started by SDS909, Aug 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
  2. FatalChaos

    FatalChaos Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Posts:
    98
    sorry to hear this, you might want to try NOD32. It's probably the next closest thing to VBA32.
     
  3. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
    Not even close, but thanks for the suggestion. :D I get NOD32 for free, and still don't use it. I'm picky.

    At any rate, I suspect VBA folks will address this rapidly.
     
  4. .....

    ..... Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Posts:
    312
    I here google desktop complains about NOD32's IMON too ;)
     
  5. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
    Accoridng to VBA folks, this is because google doesn't like AV monitors on POP3. Workarounds are to not install the POP3 component - however I can't figure out how not to install this component. ;-)
     
  6. dan_maran

    dan_maran Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    1,053
    Location:
    Stamford, CT
    Do a custom install and it is in the options to not use it, also you will see an option for a script filter there too, if you are using the network version, I cannot vouch for the personal version. HTH
     
  7. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
    There are NO options for the personal version on what to install that I can find.

    I might have to reload Dr.Web till this is resolved, because I really need GoogleSideBar operational.
     
  8. Dimka

    Dimka Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2005
    Posts:
    5
    Location:
    Minsk, Belarus
    Well, you have to select "Custom install", then in the component tree select not to install POP3-filter (see screenshot attached)
     

    Attached Files:

  9. SDS909

    SDS909 Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Posts:
    333
    I did try this, this option doesn't come up on Custom Install. I figured out why, I was using a very old core version to install, redownloaded, everything is fine now. I don't even use POP3/Email scanning for my AV's anyway, so this is perfect.

    Thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.