v8.0.2.37

Discussion in 'Prevx Betas' started by Dark Star 72, Oct 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dark Star 72

    Dark Star 72 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Posts:
    703
    Now updated to v.37:) Anyone else seeing this yet? Also got a pop-up to install an add on to Firefox but haven't installed it yet untill I find out what it is :D

    Edit: Its the Webroot toolbar 1.90.6 which I had uninstalled in v.27 as I don't use the password manager
     
    Last edited: Oct 31, 2012
  2. Heco

    Heco Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Posts:
    264
    Location:
    Provence, France
    Updated here too!;)
     
  3. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156
    I see it and wonder whats new :)
     
  4. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    Hello,

    I still have the same issue with this build pertaining to the missing pop-ups (mainly in regards to the firewall set to "Warn if any process connects to the internet unless explicitly allowed" on Windows 8 Pro) originally posted HERE post # 86.
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Confirmed! ;)

    TH
     
  6. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    There seems to be an issue with v8.0.2.37 (I have no problem with the previous version).

    Once logged out & restarted, my computer had problem logging on again (a blank screen).

    I ended powering off my computer, went to safe mode & uninstall Webroot SecureAntwhere.

    Everything is back to normal after that. o_O

    Have anyone tried restarting your computer?
     
  7. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,016
    Yes, after auto update which passed tonight I have rebooted today morning without an issue.
     
  8. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    Thanks for the response. :)

    My problem was solved after a clean install.

    This time round, Webroot toolbar 1.90.6 was no longer auto downloaded.
     
  9. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,016
    np ;)

    BTW, mine Toolbar shows v 1.90.0. So shall I understand that the latest is 1.90.6 to which the update 8.0.2.37 should bring it up?
     
  10. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    768
    Location:
    "Here on Wilders"
    Smooth update, no problems :thumb:
     
  11. PatG

    PatG Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Posts:
    579
    Location:
    South Alabama
    Huh. Still haven't received....
     
  12. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    Not too sure about that.

    This is the first time I got Webroot Toolbar from update.
     
  13. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,016
    Thx for the feedback. I have checked Wrdata folder where the backup & sync files are stored and all executables are timed in the same time when WSA auto updated. So it looks like the Toolbar 1.90.0 is the latest issued.
     
  14. pintas

    pintas Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    171
  15. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    This is still a closed beta version. Webroot will not release a changelog until the version is available to the public.
     
  16. tarsins

    tarsins Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Posts:
    31
    Well mine has auto- updated to 8.0.2.37 and I'm not on any beta program.
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
  18. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    Isn't better to grant beta users the access to changelog during the beta testing? o_O

    So they are aware of the changes & can pay attention to them during the beta test.
     
  19. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    No as things change and or removed so they will not post Beta changelogs and also the beta goes through QA before releasing to users for is doesn't brick your system.

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.