V4.0.467 Updates

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by aptisman, Oct 24, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aptisman

    aptisman Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    80
    I have two XP machines here both with V4.0.467 on them. One has updated to 4537, the other is stuck on 4536 and is trying to update but is not getting anywhere.

    I am not aware of any changes to my setup since yesterday, so I am wonding if it is a server error, or where I should look?

    Anyone else having proiblems?
     
  2. penny

    penny Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2007
    Posts:
    19
    different version of nod, but I too am not able to update (since the 14th)
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,376
    1, is an error logged in the EAV event log?
    2, do you have the update server set to automatic selection (default)?
    3, do you use a trial or full version?
     
  4. Futurist

    Futurist Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Posts:
    41
    hi Marco, i've posted a similary thread. I've a trial version, and my last updated is 4534 of 22 october....I Push updated and it says me:"updated is not necessary"..i've clear update cache...Tnx
    i have select the option ..server (choose automatically). I've tried to insert http://u20eset.com/eset_eval.. but nothing

    I've seen this file EHttpSrv.xml
    open it, say me this:
    "<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <CONFIG>
    <SERVERS />
    - <ERRORS>
    <OPTION CODE="405" PAGE="errors/404.html" />
    </ERRORS>
    - <PHRASES>
    <OPTION CODE="404" PHRASE="Not found" />
    </PHRASES>
    - <DEFAULTPAGES>
    <OPTION PAGE="index.htm" />
    <OPTION PAGE="index.html" />
    <OPTION PAGE="index.php" />
    <OPTION PAGE="index.txt" />
    </DEFAULTPAGES>
    - <MIMETYPES>"

    is this the problem?" <ERRORS>
    <OPTION CODE="405" PAGE="errors/404.html" />
    </ERRORS>
    - <PHRASES>
    <OPTION CODE="404" PHRASE="Not found" /> "

    thank you for your help
     
    Last edited: Oct 25, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.