v10 problem with shared folder task incremental backup.

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mjrtoo, Nov 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mjrtoo

    mjrtoo Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    9
    I have been trying to setup a Task in TI 10 to incrementally backup data to a shared network folder and keep getting

    'User name or password for the remote resource u:\xxx\Backup.tib is incorrect. Please check user name and password and type it again.'

    I have spoken with my IT guru and it appears that I am entering the correct username/password in the fields when asked during the create task process.

    I am open to any and all suggestions, sort of frustrated.
     
  2. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    I think someone posted a similar problem here recently. IIRC they solved the problem by giving the backup a name rather than the default Backup.tib.

    I assume that this PC is accessing the network normally for all other activities?

    Colin
     
  3. mjrtoo

    mjrtoo Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    9
    Yes, everything works normally otherwise. I use that network share quite frequently with other programs/explorer with no issues.

    I will try a non-default name tomorrow.

    Thanks for the reply!
     
  4. mjrtoo

    mjrtoo Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Posts:
    9
    Just tried it this morning and it works fine, that's a weird one for sure.

    Thanks for the tip!
     
Thread Status:
Not open for further replies.