User account control settings?

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by ratchet, Apr 2, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ratchet

    ratchet Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Posts:
    1,912
    Whether it's AX64 or Paragon, I have to give permission to open them. Not that it's an inconvenience but perhaps a "slight" annoyance. Is there a method/setting, other than overall control GUI, to always give an application permission? Thank you!
     
  2. taotoo

    taotoo Registered Member

    Joined:
    Mar 13, 2013
    Posts:
    415
    Not as far as I know, unfortunately..
     
  3. guest

    guest Guest

    Norton UAC Tool
    hxxp://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Norton-UAC-Tool.shtml
     
  4. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,052
    Location:
    The Pond - USA
  5. MrBrian

    MrBrian Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Posts:
    6,032
    Location:
    USA
    Are you using an admin account or standard account?
     
  6. ratchet

    ratchet Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Posts:
    1,912
    Thank you for the replies! I'm going to image :) and try the suggestions out. The first is for Vista so it may not help on W7, although I use Norton A-V so perhaps there is something there to look for. It's an administration account, indeed, I had tried "Run as administrator" a long time ago but that didn't make any difference. From a practical standpoint the "click" total would have been the same even if it did.
     
  7. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,052
    Location:
    The Pond - USA
    Ratchet, as already has been said, there's no "ofishul" way to turn off UAC on an application basis, whether ADMIN or not... there are only "workarounds."

    But I believe some will work for you...
     
Thread Status:
Not open for further replies.