Updating - Decompression Error

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by Ocky, Feb 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    When doing a manual update via the GUI or the sys. tray icon, I get the
    unwelcome message "Error: Decompression error". Since today. Am using
    the paid version. The obvious question is, am I the only one ? :D :p
     
  2. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    I just updated via a manual request from the systray icon and it installed properly...647,150 definitions. ;)
     
  3. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Similar to your Nod32 update problem....have you checked your proxy settings or bypassed Proxomitron to see if that alleviates the problem ?
    Bubba
     
  4. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    AVG AS is a good product but has often had problems with their update servers as borne out by the posts on this forum.
    I have proxy enabled (localhost:8080). There seems to be no difference
    whether enabled or disabled. The 'Decompression' error message has now made way for one that is well known here viz. "Error: the server is not ready
    to serve.."
    Given time, as in the past, I am sure that the updates will come through.
    (Touch wood !).
     
  5. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    OK, manually just updated to 648311 signatures. Proxy was enabled. :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.