Update of a definition of SpywareBlaster3.5 goes wrong.

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by yuuki, Jan 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yuuki

    yuuki Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    2
    Location:
    Japan
    How do you do. :)

    I am a Japanese Windows OS user. It remained for two years and SpywareBlaster is used regularly.

    In some cases, he wants to surely announce you, and I will write here.

    Although it is very regrettable -- The newest definition of SpywareBlaster3.5 cannot be updated.:doubt:
    The following error messages are displayed after installation.

    *****

    Database Error
    The SpywareBlaster database may be corrupted or missing.
    Click on the link below to run Check for Updates and download the latest database.

    *****
    Furthermore, the -- update itself goes wrong.

    Although the download itself is successful, the following message comes out immediately after an end.

    ---------------------------
    Error Downloading Updates
    ---------------------------
    There was an error downloading the database files.
    Please make sure that SpywareBlaster has access to the Internet, and that you have disabled any proxies or other filtering programs.
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    Protection of SpywareBlaster cannot be confirmed as a result.

    When "Alternative Update Method" is used, the bar in which progress is shown is hardly extended, and "Estimated time left" and "Transfer rate" are displayed as "n/a".
    and -- the following modal dialogs are displayed and it finishes.

    ---------------------------
    Error Downloading Updates
    ---------------------------
    There was an error downloading the database files. Please make sure that SpywareBlaster has access to the Internet, and that you have disabled any proxies or other filtering programs.
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    Windows2000 ProfessionalSP4 is installed in my personal computer. It seems that however, the phenomenon with the same said of other Japanese versions Windows is checked.
    I think that this problem originates in a character code peculiar to a Japanese version.
    (Since it is not so detailed about a program, it may be wrong)

    In case of as it is, the user of Windows in the Japanese area may have to give up use of SpywareBlaster.
    It is very regrettable.
    Don't I have this problem solved somehow?
    Then, it is very glad if it can be given. but -- is it difficult?:doubt:

    Apology:
    I can hardly understand English. By that, the text written in Japanese was translated using the site on the Internet.I am very sorry if this text is unclear.
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Thank you for the bug report.

    This issue should be fixed in SpywareBlaster 3.5.1, which will be released very shortly. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. yuuki

    yuuki Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    2
    Location:
    Japan
    SpywareBlaster3.5.1...It succeeded!

    Thanks, Javacool;)

    What a prompt action -- I appreciate truly.

    Luckily, I feel easy from now on and enjoy the Internet.

    -Yuuki
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.