Update Module not current

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by siljaline, Jul 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    As per Ron's post here >
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=247741
    His uploaded modules show the Update Module at 1029 (20090623)
    Mine, however is at 1028 (20090302) in Help > About.
    Should I be concerned or just wait for several other updates to pass to see if the module has updated correctly.
    Have advanced update settings to offer program updates.

    Thanks.
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Do you have test mode enabled in the update setup?
     
  3. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    No, Marcos
    Test Mode has never been enabled, as I had no use for it.
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    So that explains the discrepancy.
     
  5. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    Meaning ? That without test mode enabled I won't be able to fetch module updates as quickly ? I do not want Beta-anything, btw.

    EDIT
    Test Mode enabled, Marcos - fetched 19433 Kb's of info, what that exactly is I do not know.
    Update Module has been brought to current. Should I leave this feature on as default, please.
    See my post here and advise if it is accurate:
    http://www.dslreports.com/forum/r22694836-NOD32-Update-4237
     
    Last edited: Jul 12, 2009
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    It's up to you whether you want to download beta modules or not.
     
  7. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    No, I do not want Beta Modules, which begs the question. Those not running test mode will not get program modules updated as quickly ?
    Test Mode off, then and I will patiently wait as others do.

    Thanks for taking the time on a Sunday to address my issue, Marcos.
    It is appreciated :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.