Update: Firefox 15.0

Discussion in 'other software & services' started by ronjor, Aug 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,755
    Location:
    Texas
  2. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    tnx ronjor! :thumb:

    just got mine! :)
     
  3. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Looks good, thanks :)
     
  4. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
  5. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    i've had display problem since using FF 14:
    if i re-sized the windows i would get black spaces inside the FF windows.

    if you have this problem, go to Options/Advanced and disable hardware acceleration.
    problem solved.
     
  6. mattbiernat

    mattbiernat Registered Member

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Posts:
    179
    Location:
    U.S.
    finally.
     
  7. TheKid7

    TheKid7 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Posts:
    3,469
    I updated to Firefox 15.0 on one of my Windows XP Pro 32 bits PC's. It seems to be working OK so far.
     
  8. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,767
    Location:
    Outer space
  9. encus

    encus Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Posts:
    535
    Firefox 15.0 is a little lighter than v14. Its memory consumption drops from 120 MB to around 90 MB on opening just 1 tab, but I still don't feel that it is fast! :rolleyes:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.