Update Failure?

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by the Tester, Oct 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. the Tester

    the Tester Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Posts:
    2,854
    Location:
    The Gateway to the Blue Hills,WI.
    Has the address for updates changed?
    Using AVG-AS 7.5 and I get a connection error "Failed to connect to server update.ewido.net."
     
  2. OldRebel

    OldRebel Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    153
    Location:
    South Carolina USA
    I'm getting the same message while trying to use the manual updater within the program. Maybe the servers are down.
     
  3. the Tester

    the Tester Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Posts:
    2,854
    Location:
    The Gateway to the Blue Hills,WI.
    I think you're right.
    Tried the manual definitions installer at the website and that link was dead.
     
  4. kayjay1

    kayjay1 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    10
    I'm still using Ewido Anti-Spyware 4.0 and up until last night, updates had been working fine. Today, "Error: Failed to connect to server". I wonder if the server is temporarily down or if the update facility has been stopped for Ewido AS 4.0?
     
  5. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    It's working again :)

    Gerard
     
  6. OldRebel

    OldRebel Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    153
    Location:
    South Carolina USA
    I think it's just a temporary server problem - I hope. Here's what I did: First I tried to download the full signature installer from the download page at ewido.net, but once it was downloaded, WIndows told me that it was corrupt. Then I used FIrefox and downloaded the installer for the last 2-3 days signatures. It worked and they installed. Then I tried to update from the program itself and received 1 update. Later, I tried again and received a message that the server was not ready to serve.

    It may be on and off again temporarily. I suppose they will get it stable soon.
     
  7. kayjay1

    kayjay1 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    10
    Yep, looks like the server is back up and running again - manual update successful. Ewido 4.0 can still get updates!! Yeee ha!!
     
  8. the Tester

    the Tester Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Posts:
    2,854
    Location:
    The Gateway to the Blue Hills,WI.
    Yep.
    AVG AS update is working again here too.
     
  9. normacap

    normacap Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Posts:
    7
    I can't update at 9:30 PM Eastern (New York) time. I get the following error:

    "Error: Wrong Answer HTTP/1.0 500 Internal Server Error"

    I've been trying all evening
     
  10. OldRebel

    OldRebel Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    153
    Location:
    South Carolina USA
    If there is an emergency, try to download the manual update installer:
    http://www.ewido.net/en/download/updates/

    If not, it's probably the server and should work fine later. I heard that some folks were having trouble reaching Wilders and CastleCops today too, because of some service that both forums use. Weirdness abounds today. Le's hope it ends tomorrow.
     
  11. OldRebel

    OldRebel Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    153
    Location:
    South Carolina USA
    Today I cannot update using the program or the website download. The server times out for all update sources. Most frustrating!!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.