uninstall/re-install before works.

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by savagcl, Jul 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    Using build 613.

    When i want to make a new full image the TI7 runs fine until i get to the
    "Commit" window then it just sits there doing nothing.

    What i do:
    I remove (delete) the old image file (.tib) from my external HD.
    I run TI7 and all is well until i get to the commit window then it sits there
    forever doing nothing. I cancel the run and shut down the TI7 program.
    At which point, i have to delete the program (remove) and re-install it
    from scratch (Including both serial numbers, update and original).
    Once the re-install is done, i can re-run the program (doing the same as
    before) and it will work.

    What am i doing wrong that the program has to be removed and re-installed each timeo_O

    Also, i'm still trying to figure out why i need the secure zone (what data
    goes there? What are its dependencies? Is it possible to have the F11 key
    active, without having the secure zone implemented?


    thank you,
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello --

    In order to eliminate the problem please download http://www.acronis.com/files/support/schedhlp.reg file and run it on your system. Then please reboot the computer and retry using Acronis True Image 7.0.

    Thank you.

    --
    Best regards,
    Anton Gromov

    Acronis, Inc.
    395 Oyster Point Blvd. Suite 213
    South San Francisco
    CA 94080 USA
    http://www.acronis.com/

    Acronis... Compute with confidence
     
  3. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    I already have this file in the correct location.
    what is this reg file supposed to do?

    thank you,
    savagcl
     
  4. beenthereb4

    beenthereb4 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    568
    It makes sure that the correct registry entry is in place to cause the file to run every time your computer is started!
     
  5. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    beenthereb4,
    OK, but what does it do?
    I dont run TI on a schedule nor do i want to load any
    file (background or not) at startup that is not really needed.

    If it sets a scheduled time for TI to run, i dont need it since
    i only do full disk imaging when i think its needed. If its
    a help file, I sure dont want it running all the time.

    thanks for the feedback,
    savagcl
     
  6. beenthereb4

    beenthereb4 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    568
    TI treats all backups (behind the scenes) as if they were scheduled backups, without this service running, you will get the symptoms that you described. I learned this the hard way.
     
  7. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    Well, i guess i can live with it. Its no big deal to re-install every time i want
    to do a backup.

    Sometimes wonder why every program you buy nowadays, wants to have
    something loaded at startup? Seems better to me to only load something
    when its needed (and cleanup when its not needed would be a nice feature).

    thanks for the input,
    savagcl
     
Thread Status:
Not open for further replies.