unable to run SB from desktop shortcut

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by cerco, Apr 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cerco

    cerco Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Posts:
    1
    I installed Spyware Blaster OK. However when attempting to run it from the desktop shortcut nothing happens. I have uninstalled it and redownloaded it several times without success. Any suggestions would be appreciated.

    Cerco
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,013
  3. I am having the same problem. In the meantime while it is fixed, can I get the old install to protect my system somewhere?
     
  4. dangitall

    dangitall Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    430
    Location:
    New Hamster, USA
    Just out of curiosity, can you open SB from the Start Menu? If yes, have you tried deleting the 'installed' desktop shortcut and creating a new one yourself?
     
  5. Overdrive

    Overdrive Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Posts:
    2
    Thanks for the suggestion. I just tried it, but it did not work either. :doubt:
     
  6. dangitall

    dangitall Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    430
    Location:
    New Hamster, USA
    Hi there, Overdrive, and welcome to Wilders! ;)

    Now, did you mean that you couldn't open SB from the Start Menu or from the desktop shortcut that you made?
     
  7. Overdrive

    Overdrive Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Posts:
    2
    I could not start it from the Start menu either.
    Sorry for confusion.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.