Unable to locate IOAPIC for IRQ 24

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by madman555, Jan 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. madman555

    madman555 Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Posts:
    2
    Windows XP SP2
    True Image v9.1.0.3633
    Acer AcerPowerFH

    Hi all, I'm having a big problem. I have a brand new Acer computer. I unistalled all preinstalled apps and then installed some of my apps and cloned the hard drive. I was planning on loading this image on 20 other computers for my work. However, I'm running into a problem. After selecting the image to load and rebooting, TrueImage says "Unable to locate IOAPIC for IRQ 24." Then it exits and Windows starts up.

    Initially, I thought it was the powered-USB PCI card I installed. So I did a complete reformat, cloned the hard drive without installing the card, and then installed the card. Then I tried loading the image again but I still get that message. Does anyone have any idea what's wrong? THANKS!!!


    Oh, and I checked the devices before cloning and after cloning and I don't have IRQ 24. It only goes up to IRQ 23.
     
  2. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    Google IOAPIC and see if it provides an answer.
     
  3. madman555

    madman555 Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Posts:
    2

    I did that before posting and couldn't find anything useful. I found and tried "acpi=off noapic" but that didn't do anything.
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello madman555,

    Thank you for choosing Acronis Remote Workstation Disk Backup Software.

    We are sorry for the delayed response.

    Please download the latest build (3886) of Acronis True Image 9.1 Workstation. To get access to updates you should first register your software. Don’t forget to recreate Acronis Bootable Rescue Media with the latest build.

    If the issue persists, please collect some information to let us investigate the issue thoroughly and provide you with a possible solution:

    Please create Linux system information (sysinfo.txt) as it is described in Acronis Help Post.

    Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.