Unable to execute program 7, build 634

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by dannydan, Oct 7, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dannydan

    dannydan Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    2
    After creating the 6 boot disks, and reloading my server, I am unable to start TI, getting the message "unable to execute program".
    Any thoughts?
     
  2. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Hi, dannydan

    Welcome to Wilders and Acronis Forums.

    This is a guess as I do not run any servers, but are sure you using Acronis True Image Server 7.0 Build 634.

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
  3. dannydan

    dannydan Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    2
    Yes, as the title of my request states, it is v7, build 634.
    I have 30 servers that I evaluating this program for, and so far, I must say that support sucks.
     
  4. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    With respect dannydan, the title of your thread doesn't make it clear that you're using the Server version of TI v7 Build 634. Therefore TheQuest's question was fair and reasonable.

    Anyway, enough of that, try updating to Build 638 of the Server version. It's worth a try. Failing that, download the Trial version of TI 8.0 and see if that works.

    Regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.