Trying to Activate!!

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by jetbeck, Oct 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    Hi, I'm from canada, and I'm trying to activate this NOD32 Anti-virus that i just bought from Futureshop (owned by best-buy). Everytime I try to do that from the eset.com/activate site whether I'm doing it from IE or firefox, it just gives me an error occurred and that I should try again.

    I'd really like to actually get to update this software, is this a known problem or just some random thing?


    Cheers,

    Jesse
     
  2. siljaline

    siljaline Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
  3. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    um, thanks, but I know about that site, as I said in the above post. That is the site that constantly gives me an error....

    Anyone else know why or having the same problem?
     
  4. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    Well, whatever the problem was yesterday its gone today.
     
  5. siljaline

    siljaline Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    It would appear that your license was validated and it now available for use to fully use the program. Happy to hear that you are a happy camper.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.