Trying to Activate!!

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by jetbeck, Oct 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    Hi, I'm from canada, and I'm trying to activate this NOD32 Anti-virus that i just bought from Futureshop (owned by best-buy). Everytime I try to do that from the eset.com/activate site whether I'm doing it from IE or firefox, it just gives me an error occurred and that I should try again.

    I'd really like to actually get to update this software, is this a known problem or just some random thing?


    Cheers,

    Jesse
     
  2. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
  3. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    um, thanks, but I know about that site, as I said in the above post. That is the site that constantly gives me an error....

    Anyone else know why or having the same problem?
     
  4. jetbeck

    jetbeck Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Posts:
    3
    Well, whatever the problem was yesterday its gone today.
     
  5. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
    It would appear that your license was validated and it now available for use to fully use the program. Happy to hear that you are a happy camper.
     
Thread Status:
Not open for further replies.