TrueImage Home 10 installation backs-out by itself?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by robertrock, Nov 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robertrock

    robertrock Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    6
    I have(had) version 8 build 937 on a WINXP SP2 dual-boot with Fedora Core 5. When I run the install it looks like everything is fine. At the very end of the file copying the installation will reverse, delete all files in c:\program files\acronis and say that "the installation was interrupted before Acronis True Image Home could be installed. You need to restart the installer and try again"


    I've tried several fresh downloads, my key is correct, my Windows installer is version 3.1. Now I'm left with no Acronis installed because the update wiped out the previous version. I've tried the tech support but it's worthless.


    Anyone have any ideas how to install this "product" ?


    thanks,

    robert
     
  2. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    Try cleaning out your Temp, Temporary Internet Files, and Cookies folders. Then try the reinstall.
     
  3. robertrock

    robertrock Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    6
    Thanks, Ralphie

    Well, I tried that, also turning off zone alarm and McAfee, still will not install.


    I can watch the program files\Acronis\Trueimage directory get populated then the files just get deleted one by one. It's very weird.



    robert
     
  4. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    How about a Registry cleaner ... did you run one?
     
  5. robertrock

    robertrock Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    6
    No have not done that. I thinks it's refund time



    robert
     
  6. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
  7. robertrock

    robertrock Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    6
    Yep, tried that to at the suggestion of Acronis. TrueImage does not even show up in the installed programs list that the tool displays.


    I'm thinking installer problem myself. My system is very clean and always up to date, maybe that's the problem. It's really ironic that I started looking at Acronis to back-up my dual-boot system, more worried about the Linux partitions getting hosed than Windows.




    robert
     
  8. SamG

    SamG Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Posts:
    15
    I have just had this identical problem trying to upgrade a new Version 9 installation to Version 10. In my case, however, Version 9 is not removed.

    Acronis' web site has an article about how to run the upgrade manually which produces a Windows Installer log file. I just did that and sent the file to Acronis. (There were errors posted.) My experience with their email tech support has been totally positive. They even created a True Image rescue CD for my new Dell Dimension 9200 with a RAID1 array.

    I am optimistic they will resolve this problem. It apparently will affect most, if not all, upgraders.

    Sam Gerber
     
Thread Status:
Not open for further replies.