Trueimage cannot find any drives

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jzucker, Jan 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jzucker

    jzucker Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Posts:
    11
    This after upgrading from XP SP 2 Home to XP SP 2 Pro

    arggggggggggg
     
  2. wdormann

    wdormann Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    480
    You've re-installed TrueImage too?
     
  3. jzucker

    jzucker Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Posts:
    11
    No, I'm doing that right now.
     
  4. jzucker

    jzucker Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Posts:
    11
    Re-installed and that did nothing. Same symptoms. This is the 2nd major problem I've encountered with the Acronis tools. Very frustrating.

    I get the same error when I run the disk director suite so it's obviously a service level component that's not working right.
     
  5. jzucker

    jzucker Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Posts:
    11
    P.S.

    It was working fine prior to installing SP 2 Pro (was running SP 2 Home).
     
  6. wdormann

    wdormann Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    480
    THe problems persist after an uninstall, reboot, and "fresh" install?
     
  7. jzucker

    jzucker Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Posts:
    11
    Yes. I thought I answered that but that's exactly what I did and it didn't work an uninstall, reboot and fresh install of true image.

    I re-imaged back to the XP SP 2 Home backup and it's working there. I applied all the windows updates so in theory it's the same vintage as the XP Pro that doesn't recognize the drives. Something screwy going on there. Everything else is fine in the XP Pro installation. XP's Disk Manager and explorer didn't have any issues.
     
  8. beenthereb4

    beenthereb4 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    568
    Check out post #21 in this thread for something to try:

    Total Uninstall
     
Thread Status:
Not open for further replies.