TrueImage 9 says no hard disks

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by pemo, Mar 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pemo

    pemo Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    1
    When True Image 9 starts, a message box displays: "E000101F4 Acronis True Image has not found any hard disk drives".

    However, it browse my C: and D: drives quite happily. Minor glitch?

    Pemo
     
  2. tjosan

    tjosan Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Posts:
    3
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello pemo,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please accept our apologies for the delay with the response.

    Please download the latest version of Acronis drivers, install it with disabled logging and see if the problem still persists.

    If the problem still persists then enable logging by running the Acronis drivers installation package once again, reproduce the problem and collect the c:\snapapi.log file.

    Please submit a request for technical support. Attach the collected file to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  4. ugar69

    ugar69 Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Posts:
    14
    When True Image 9 starts, a message box displays: "E000101F4 Acronis True Image has not found any hard disk drives".

    I have the same problem with the newest version of the workstation edition. If I try to update the drivers, it tells me they are older than what is installed. Are their different drivers for the workstation edtion? Also, I have the universal restore option. If I ever update true image, does universal restore also have to be updated or reinstalled?

    EDIT: I have uninstalled and reinstalled the workstation edition 9.1 but still have the same problem.
     
    Last edited: Apr 1, 2006
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello ugar69,

    Thank you for choosing Acronis Workstation Disk Backup Software.

    Please download this version of Acronis drivers, install it with disabled logging and see if the problem still persists.

    If the problem still persists then enable logging by running the Acronis drivers installation package once again, reproduce the problem and collect the c:\snapapi.log file.

    Please create Acronis Report as it is described in Acronis Help Post.

    Please submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will do our best in order to resolve the problem under consideration as soon as possible.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
  6. ugar69

    ugar69 Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Posts:
    14
    Hello Tatyana,

    Thank you... the new drivers fixed the problem. Now can you answer this:

    I have the universal restore option. If I ever update true image, does universal restore also have to be updated or reinstalled?

    David
     
  7. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello David,

    Thank you for choosing Acronis Workstation Disk Backup Software.

    If you update Acronis True Image, you should not reinstall Acronis Universal Restore. There are separate updates for Acronis Universal Restore.

    Thank you.
    --
    Tatyana Tsyngaeva
     
Thread Status:
Not open for further replies.