TrueImage 10 image restored - disk will not boot?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mschultz, Dec 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mschultz

    mschultz Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2006
    Posts:
    10
    I have just restored a disk using a backup taken with TrueImage 10 - the disk appears fine but it will not boot.

    I have never had this problem before with version 8 or 9 - please can you suggest a solution?
     
  2. jmk94903

    jmk94903 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    3,329
    Location:
    San Rafael, CA
    What do you see when you try to boot from the drive? What messages appear on the screen before it stops booting.

    What is the partitioning of the drive you are working on. Did you restore just the C partition or the entire drive?

    Was this a new drive just purchased that you restored to or was it a good drive that you restored to to test the process?
     
  3. mschultz

    mschultz Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2006
    Posts:
    10
    In response to your questions:-

    1. After the HP BIOS screen the cursor goes into the top left of the screen and stays there. There are no messages on the screen.
    2. The image I attempted to restore was to the same disk with the same geometry. I was restoring the whole disk comprising two partitions - the C: partition plus the "MBR and Track 0".
    3. I am getting a replacement disk from HP on Monday as I suspect the disk may be faulty BUT if you re-install XP from the installation disks it boots and is stable?

    Thanks,

    Martin
     
  4. GroverH

    GroverH Registered Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Posts:
    2,405
    Location:
    Massachusetts, USA
Thread Status:
Not open for further replies.