True Image v8 - restore problem

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by robertg, Nov 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robertg

    robertg Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    2
    Hello

    I have just purchased a new dell dimension 3100 which has a SATA drive.
    When I boot from the restore cd the TI app loads but my mouse and keyboard do not work, and hence I am unable to perform the restore.

    Does anyone know why?

    Is it something to do with the version of TI or the hardware on my dell, since v8 works fine on my older machines?

    many thanks

    gr
     
  2. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    Those items are probably usb. True Image has/had problems handling those, including usb hubs and also wireless devices. I don't know if later versions overcame those limitations since I use standard devices.
     
  3. bVolk

    bVolk Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Posts:
    954
    robertg,

    You might try the parameter "usbmouse=off" the same way as detailed for (acpi=off noapic) in Please Read Before You Post sticky.

    If version 8 does not display a selection screen (Full, Safe, Windows) on booting from Rescue CD you should press F11 soon after the booting from CD starts.
     
  4. robertg

    robertg Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    2
    thanks for your comments.
    I will give them a try and let you know my results.

    thanks

    gr
     
Thread Status:
Not open for further replies.