True Image has not found any hard disk drives."

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by ameneses54, Jul 10, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ameneses54

    ameneses54 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Posts:
    9
    Maybe this has been discussed before, but when I try to do a restore both with my Acronis boot disk or through windows, I get the following message:
    "'True Image has not found any hard disk drives." "

    I run a DELL Dimension 8400, with two SATA drives which are normally set up ( no raids)

    I'd appreciate help

    Arturo
     
  2. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,638
    Location:
    NSW, Australia
    Same Dell computer as I own.

    Which build of TI are you using?
     
  3. ameneses54

    ameneses54 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Posts:
    9
    I'm using TI 764
     
  4. ameneses54

    ameneses54 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Posts:
    9
    Im using TI 764
     
  5. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,638
    Location:
    NSW, Australia
    I noticed the same thing with the old builds. The current builds do have SATA drivers for your computer and you will be able to see your hard drives.
     
  6. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello ameneses54,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please update your copy of Acronis True Image 8.0 to the 889 build. In order to get access to updates you should register account on our site (or just log in if you have already created it) and then register your copy of the product. Then create a new bootable CD and try to boot from it, if the problem remains please also try the "acpi=off noapic" workaround and if it doesn't help please create sysinfo.txt file and send to support@acronis.com along with the link to this thread (please see Acronis post for the detailed instructions). We will certainly help you with the solution.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.