True Image Boot CD don't work with VISTA

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by bttf, May 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bttf

    bttf Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Posts:
    5
    I have a boot cd created with (original) True Image Home version 10.00 (build 4.942).

    This is my computer (with vista s.o.).

    PACKARD BELL BV (Model iMedia W1070)
    Windows Vista (TM) Home Premium
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz 5,9 5,0
    (RAM) 4,00 GB 5,5
    NVIDIA GeForce 8500 GT 5,0
    Hard disk 245GB

    When i try to boot from true image cd this error display on screen:

    Boot from AHCI CD-ROM
    NO EMULATION System-Type-00
    Starting Acronis Loader...
    Acronis Loader ! No configuration file present
    Press <enter> to reboot

    How can i solve this problem ?
    Repeat, i have created the boot cd with LAST TU 10 (build 4.942) after i hae installed it on my computer.
     
  2. seekforever

    seekforever Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Posts:
    4,751
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello bttf,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    We are sorry for delayed response.

    As described in the thread seekforever pointed to, please submit a request for technical support with a brief description of the problem. You will be provided with a version of Acronis Bootable Rescue Media that uses a different loader.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.