True Image 11 - Runtime Error /Windows Search

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Firefly76, Jan 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Firefly76

    Firefly76 Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    2
    Hello Guys,

    i ve installed the Trial Version of Acronis True Image 11.

    The Whole Program works good but i ve got a weird Problem with the Windows Search function...

    If i perform a search on the Drive where my Image(s) is/are located i get a "Runtime Error" by C++ ( i think it was C++) and my Explorer.exe got crashed.

    Found out myself that i am not the one and only user who got that problem. I had nearby the same Problem with True Image 10. I got an Error and it was something like Place Token... bla bla - as i remember right. Now in another Post here over the Forum i were reading that the Explorer and Windows Search Problem got fixed with Version 11.

    Unformtunately it isnt fixed yet. I just get another Message (Runtime Error). It must have something to do with the Search function within the Backup Files.

    Another Guy had the same Problem like me and he got this Problem fixed with a Reg Key by the Acronis Support. Unfortunately i cannot find this Reg Key somewhere.

    Would be nice by the Support to send me this Reg. Fix - I really would like to buy that Program if it works with the reg fix on my puter.

    Thanks in Advance :)
     
  2. Firefly76

    Firefly76 Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    2
    my email adress :

    marco_kassel_2002 -at- yahoo.de


    thx !
     
    Last edited by a moderator: Jan 2, 2008
  3. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    I wouldn't advise have your email address published on the forum - if you have Private Messaging enabled, I suggest using that.

    Colin
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Firefly76,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    We are sorry for the delayed response.

    Please be aware that the solution will depend on the particular system setup. So, could you please collect some information to let us investigate the problem thoroughly?

    Please create Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Please also collect the user.dmp and drwtsn32.log the way described in this previous post.

    Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.