Triple Engine AV (custom made, lol)

Discussion in 'other anti-virus software' started by Eliot, Mar 17, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Gdata AVK 2005 Pro is my baby of course. I have just installed NOD32 on top of it and accidentally set AMON to auto start. LOL, no problems on boot, so I cranked AMON to Blackspear type settings and its running great. I can't even tell I have NOD32 on here, let alone with the AH on full blast. Imagine the protection here, KAV, BD and NOD32 all cranked up to max. I love mistakes sometimes. :D
     
  2. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Woohoo!!!!! I'm very happy for you Eliot!

    This discovery might make you part of GDATA which in future might use NOD engine too...Congratulations and thanks :)

    Best Regards,
    Firecat
     
  3. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    They may not show any conflicts now, but if some malware is detected then you may see some 'fun' starting between the 2 AV scanners ;)
     
  4. Grumble

    Grumble Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Posts:
    185
    Location:
    the sunshine state
    Try some tests with the eicar files Eliot, and let us know what happens.
     
  5. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    Hehe...Yep. Lots and lots of fun ;)
     
  6. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Froze up when I opened Outlook, so I am going to cut off everything but AMON and leave it on default, then retest. Will post back with results. BTW, I had all of NOD cranked when that freeze happened.
     
  7. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    ladies and gentlemen, we have seen the beginning of this suspense movie...will the ending be happy or sad? :D
     
  8. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Just AMON alongside GData is running smoothly with everything so far. I have the settings cranked up too. :D
     
  9. Howard

    Howard Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Posts:
    313
    Location:
    Wales, UK
    I am interested in the conflict that appreared when you launched Outlook. Do you have EMON as part of NOD32?
     
  10. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Nope, no EMON.
     
  11. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA

    Eicar.com - AMON snatched it first and kept it at bay b/c GData never reported anything

    Eicar_Com.zip - GData nailed this and AMON never got a scent of it.

    Eicarcom2.zip - GData again.

    No problems. :)
     
  12. Grumble

    Grumble Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Posts:
    185
    Location:
    the sunshine state
    Fantastic! Now run BoClean, TDS-3 exec prot, and Ewido guard along with those three AV engines and you'll be the most protected guy in the entire universe!! :D :D :D
     
  13. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    LOL, I have those 3, TDS-3 (exec prot enabled) and PG 3.150 Full right now. Add in MS Antispyware, Ad Muncher and Outpost Pro 2.5 for unparalleled defensive stance. :D Rock Solid :ninja:
     
  14. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Dang! I found that several apps caused a major(several minutes) lag and only way to avoid is to disable either app. It may not be a flaw free setup, but there is no doubt that with a small amount of tweaking you could have a 3 engine AV of KAV/BD/NOD32.
     
  15. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    I made a 4 engine scanner few years ago:
    Pc-cillin
    F-Secure
    McAfee
    Norton

    :)
     
  16. Firefighter

    Firefighter Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Posts:
    1,670
    Location:
    Finland
    Depending on the operating system you used, it was actually 5 or 6 engined scanner, because of F-secure. F-secure had 2/3 engines even a few years ago, depending on the used operating system.

    Best regards,
    Firefighter!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.