tracert problem

Discussion in 'LnS English Forum' started by anderb, Jan 21, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anderb

    anderb Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Posts:
    106
    Hello friends I imported the tracert rie rule to be able to do one,but look below what shows when I do a tracert
    Microsoft Windows XP [versão 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

    C:\Arquivos de programas\cFosSpeed>tracert www.cfos.de

    Rastreando a rota para www.cfos.de [194.95.249.23]
    com no máximo 30 saltos:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.1.1.1
    2 * * * Esgotado o tempo limite do pedido.
    3 * * * Esgotado o tempo limite do pedido.
    4 * * * Esgotado o tempo limite do pedido.
    5 27 ms 28 ms 29 ms BrT-G6-0-0-pae-border.brasiltelecom.net.br [201.
    10.225.30]
    6 176 ms 172 ms 178 ms 62.153.203.29
    7 299 ms 299 ms 300 ms h-eb1.H.DE.net.DTAG.DE [62.154.49.170]
    8 297 ms 299 ms 298 ms cr-hannover1-po1-0.x-win.dfn.de [188.1.62.1]
    9 325 ms 324 ms 319 ms xr-han1-te3-1.x-win.dfn.de [188.1.144.94]
    10 320 ms 315 ms 315 ms xr-fra1-te3-4.x-win.dfn.de [188.1.145.126]
    11 318 ms 316 ms 319 ms xr-fzk1-te2-3.x-win.dfn.de [188.1.145.50]
    12 317 ms 315 ms 314 ms xr-stu1-te2-1.x-win.dfn.de [188.1.145.82]
    13 317 ms 317 ms 321 ms kr-sgs.x-win.dfn.de [188.1.230.46]
    14 317 ms 317 ms 320 ms www.cfos.de [194.95.249.23]

    Rastreamento concluído.

    I installed cfosspeed program,someone use this program to help how to set up LnS to work with it?
    Thanks:)
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    Hi anderb,

    Why do you think there is a problem there ? For me it seems Ok.
    Is the tracert log different when Look 'n' Stop is stopped ?

    Frederic
     
  3. anderb

    anderb Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Posts:
    106
    The strange thing is that even if I turn off lns the tracert shows those asterixs.
     
  4. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
    This is usual.
    Very often intermediate hops/machines near your connection doesn't handle the tracert command (or actually the ICMP request used by the tracert command).

    Frederic
     
Thread Status:
Not open for further replies.