TIWorkstation 9.1, build 3887 -->Error

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Oldschool, Nov 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oldschool

    Oldschool Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Posts:
    2
    System#1 --> PXE server, TIW 9.1 , Universal Restore, Backup Images

    Usually when performing recovery of other computers with this setup the following happens.

    I PXE boot System#2, select Acronis Bootable Agent with UR from the list
    It boots and notifies me that it's safe to connect and gives me the IP
    I go to System#1, and use the Acronis TI Mananagement Console to connect to this system and restore it with or without UR (depending on situation)

    I got this new system on GigaByte GA-P35-DS4, it PXE boots of the System#1

    Attempting to boot of the following items:
    --> Acronis Bootable Agent
    --> Acronis Bootable Agent with UR
    --> Acronis TIW with UR (Full Version)

    results in error:

    Code:
    :Unknown Error 19
    $ /bin/insmod  ehci-hcd
    using /lib/modules/ehci-hcd.o
    
    Which hangs the system.

    --> Snap Deploy Agent &
    --> Acronis TIW with UR (Safe Version)

    come up with no network visible.

    To make the long story short I can't load the image to this system.
    My guess is there are no drivers for the NIC on this motherboard.

    What should I do?
     
  2. Oldschool

    Oldschool Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Posts:
    2
    UP UP UP
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
Thread Status:
Not open for further replies.