TI Echo Server & Universal Restore issues

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by London Bill, Dec 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. London Bill

    London Bill Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    2
    I actually wanted UR for Ver;9.1 but was told it was no longer available !!!!

    So I purchased an upgrade and Universal Restore as I urgently need to migrate a server (Dell/SPS2003), despite having the latest versions of both products the Universal Restore option is simply not there (despite it saying so across the top of the TI screen).

    I see users of Ver; 9.1 had this issue as well.

    Does anyone know if there is a fix for this latest version?

    Failing that can anyone point me to the 'Special Version' for Ver; 9.1 so I can rollback my TI ?

    Cheers,

    Bill.
     
  2. London Bill

    London Bill Registered Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    2
    I also emailed Acronis support over this issue.

    I got the usual, latest versions, purchase UR add-on, boot from recovery CD, etc.

    When I replied succinctly they took me more serious and sent a link to a 'Special Version' ISO file (ring any bells?), this also failed.

    They got back to me quite quickly with a 'debug' ISO, this worked!

    Have to say Acronis support was on the ball for me.

    Bill.
     
  3. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    956
    Please post the link.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.