[TI 889] - Error loading Operating System

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by genedata, Jul 11, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genedata

    genedata Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Posts:
    2
    Hi out there,

    I've a problem with TrueImage. I have some completely similar machines here and I want to clone them. So I've installed one machine and tried to transfer the Image.

    After writing back the Image from the network, I got an "Error loading Operating System" Message. So I've written back the MBR from the machine running. Same error. I've tried fixing the MBR with fixmbr/fixboot.. same error. I've tried the Acronis MBR fixing utility.. same error.

    what makes me wonder:

    - I have got another set of identical machines for which image transferring works with TI
    - I've tried to clone the HDD by using dd (disk dump, linux) and the machine booted. Only with TI it won't work.. I've no idea where this comes from..

    As I need the ability to clone machines very often, I'd appreciate any help..

    Thanks,
    genedata
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello genedata,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please read the article in Microsoft Knowlegde Base: "Error Loading Operating System". If the problem remains please do the following:

    - Download the Acronis Report utility from http://www.acronis.com/files/support/AcronisReport.exe;
    - Run Acronis Report utility and select the "Create bootable floppy" option;
    - Insert a blank floppy disk in the floppy drive and proceed with creating the bootable diskette;
    - Boot the computer under consideration from this diskette and wait for report creation process to complete;
    - Send the 'report.txt' file from the floppy disk to support@acronis.com along with the link to this thread.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
    Last edited: Jul 11, 2005
  3. genedata

    genedata Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Posts:
    2
    Hello Irina,

    as mentioned before, when using "dd" the machine boots, so its not a bios issue..only when I use TI, it won't boot.

    I've send the report.txt to the address (I suppose its @acronis.com instead of @acrons.com?), we'll see whats happening now..

    genedata
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello genedata,

    If you do not receive any response from Acronis Support Team within 48 hours please let me know your Acronis Request # which will be sent to you in autoreply.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.