TI 10 fail to install

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by TomL, Sep 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TomL

    TomL Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    13
    In June I purchased the upgrade from V-8 to V-10 but was unable to install V10. I would get the following message: " The installation was interrupted before Acronis True Image could be installed. You need to restart the installer to try again." Has anyone seen this problem? After working with Acronis support I gave up. Has any one found a fix or know if Acronis has fixed the problem. I have talked to others on another forum that have had this problem and had to go back to previous version.

    Tom
     
  2. thomasjk

    thomasjk Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    1,477
    Location:
    Charlotte NC
    I'd suggest downloading the latest version of the windows installer http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en
    and running the install again.
     
  3. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    Hello Tom,

    If that doesn't help, have you tried manually uninstalling TI 8.0 as per these Acronis Support instruction as well as also deleting your Temporary Internet Files prior to carrying out the new install?

    Regards

    Menorcaman
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello TomL,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Could you please let us know your Acronis request number (e.g. [Acronis #123456]) which was sent to you in autoreply to your letter? We will find out how the investigation of your issue is going. If you have not received an autoreply then please send us a Private Message containing your e-mail address.

    In the meantime, please try what thomasjk and Menorcaman suggested - that's the solution that usually helps in such situations.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
  5. TomL

    TomL Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    13
    Thank you all for you suggestions. I will try when time prevails. the Acronis # is 1037213. I did get a refund for Ver. 10 and went back to Ver. 8. I like TI so well that I really do want to find/resolve the problem so I can upgrade. I will update when I have tried your suggestions.

    Tom
     
  6. TomL

    TomL Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    13
    Version 11 came out before I could due any more testing so I tried it. It tested OK so I purchased the upgrade. I'll never know what my problem was with V 10.
     
Thread Status:
Not open for further replies.