Threads Not Showing New Anymore

Discussion in 'General Topics' started by Uffbros, Jan 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uffbros

    Uffbros Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2003
    Posts:
    157
    Location:
    Altoona,Pa
    I frequent the Updates Forum and all of a sudden it no longer shows New when something is addedo_O I am signed in and all. Anyone else notice this on that forum? I see the New tag on other forums? Thanks
     
  2. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    Hi,

    I'm guessing this is a very intermittent thing, here-and-there and on-again-off-again. I'll run into the same thing sometimes (no specific forum), and quite often just dropping out to the main forum listing ("Wilders Security Forums") and back in again has the "new" tags showing again.

    Or log out and log back in again, sometimes that helps too. Maybe clear your browser cache too, while you're at it, that sometimes accomplishes unusual "cures".

    Just one of those "Ain't science wonderful?" things, I guess. ;)
     
  3. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,874
    Location:
    New England
    From a software perspective there's nothing different about the Update Alerts forum and any other section here. After trying the usual fixes like described above (also including fully deleting the cookie related to Wilders and getting a new one), the only other ideas center around checking your browser, firewall, proxy and any filtering software on your system.

    Oh and just to be sure, you don't enter Wilders directly to the Update Alerts forum index do you? Obviously, once you've seen that index page, even if you read no threads there, the main index page's new posts flag will be gone until another new post is made in the updates section.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.