The Web

Discussion in 'Port Explorer' started by dilips, Sep 27, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dilips

    dilips Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Posts:
    1
    Hi

    I am probably doing something simple but will ask anyway
    :D

    I have twice downloaded PE Evaluation version - first time some while ago, then again today

    After PE is installed, and whether or not it is running, IE cannot connect to the web. I get the page cannot be found... :mad:

    Surely this isn't righto_O o_O

    Help please ;)

    dilips
     
  2. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hello dilips and welcome to the forum!
    If you evaluated PE time ago, you will get an evaluation day counter from the former install or if over 30 days it might not start at all anymore.
    Suppose you dd reboot after PE installation?
    Also download LSPFix from http://www.cexx.org/lspfix.htm and use that to remove unwanted entries from your LSP stack.
    It could be PE wants to be installed before your firewall but this we'll see soon enough.
    Do allow PE internet connection when asked by your firewall.
    What else is running on your system, which windows version do you have?

    Remember the dll belonging to PE runs always in the background, the GUI enables us to see what it found and has many functions for us to try.
     
  3. Jason_DiamondCS

    Jason_DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Posts:
    1,046
    Location:
    Perth, Western Australia
    What firewall are you using? Most Port Explorer connection problems seem to be related to not giving DCSWS2.DLL full access in your firewall.
     
Thread Status:
Not open for further replies.