The transition to ESET Smart Security 5

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Dragonborn, Sep 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dragonborn

    Dragonborn Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Posts:
    4
    Hi everyone:) I have ESET SS 4th. I wonder if I have to wipe my version 4 before installing the new version or to simply switch from the old version 5 over. I do not know whether it will offer four to move to the new version so I wonder. Thank you in advance for your response to everyone:)
     
  2. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    It is recommended to uninstall v4, first.
     
  3. Dragonborn

    Dragonborn Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Posts:
    4
    Thank you:) I'm worried about reinstalling because I have a 6, 7 to quarantine the virus. If I delete my V4 fear that viruses are not at liberty again :doubt:
     
  4. toxinon12345

    toxinon12345 Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Posts:
    1,200
    Location:
    Managua, Nicaragua
    Quarantined files are encrypted and safely stored, they cannot be activated by accident.
     
  5. Dragonborn

    Dragonborn Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Posts:
    4
    Excellent :) Thank you once again :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.