The parameter is incorrect???

Discussion in 'other software & services' started by Marja, Jan 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Since setting my computer back up after moving, I keep getting the error message "The parameter is incorrect" on every MS update I try to install, on system restore, any new program I want to install and even program updates.
    Everything else is working, but, I have no idea what to do??

    The Windows KB talks about parameters, but, if that is my problem, EEK!

    I am hoping it is just a setting gone wrong? This happens even as administrator - in safe mode I don't get the message, but nothing else happens either.

    Anyone have any suggestions? Appreciate it, I can't update or use any firewall but XP, not good.

    Thanks in advance!!

    Marja:cool:

    DUH! I am using Firefox 9.2, WinhomeXP2, ran all my ad/spyware progs (Spybot,Adaware,Spyblaster,Spyguard,Winpatrol,using XP firewall and ProcessGuardFree) I did defrag and had Sygate Firewall installed, but, it doesn't seem to be working either, A2 won't work,Avast seems all right.)
    Thanks again for any ideas! :D
     
    Last edited: Jan 5, 2005
  2. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Added computer info.
     
  3. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Hi Marja,

    Is this happening while online?
    Take a look in your logfiles for an error number because there are a couple of different issues that
    show up if you Google....error message "The parameter is incorrect" ...don't know enough to say... :doubt:

    GF
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,878
    Location:
    New England
    Actually, a screen image of the error might help here because that will give some context - i.e. type of error box it is in and so forth.
     
  5. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    I was hoping you might add a comment here. ;) :cool:

    GF
     
Thread Status:
Not open for further replies.