The parameter is incorrect???

Discussion in 'other software & services' started by Marja, Jan 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Since setting my computer back up after moving, I keep getting the error message "The parameter is incorrect" on every MS update I try to install, on system restore, any new program I want to install and even program updates.
    Everything else is working, but, I have no idea what to do??

    The Windows KB talks about parameters, but, if that is my problem, EEK!

    I am hoping it is just a setting gone wrong? This happens even as administrator - in safe mode I don't get the message, but nothing else happens either.

    Anyone have any suggestions? Appreciate it, I can't update or use any firewall but XP, not good.

    Thanks in advance!!

    Marja:cool:

    DUH! I am using Firefox 9.2, WinhomeXP2, ran all my ad/spyware progs (Spybot,Adaware,Spyblaster,Spyguard,Winpatrol,using XP firewall and ProcessGuardFree) I did defrag and had Sygate Firewall installed, but, it doesn't seem to be working either, A2 won't work,Avast seems all right.)
    Thanks again for any ideas! :D
     
    Last edited: Jan 5, 2005
  2. Marja

    Marja Honestly, I'm not a bot!!

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Posts:
    4,553
    Location:
    In the Vast Fields of My Mind
    Added computer info.
     
  3. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Hi Marja,

    Is this happening while online?
    Take a look in your logfiles for an error number because there are a couple of different issues that
    show up if you Google....error message "The parameter is incorrect" ...don't know enough to say... :doubt:

    GF
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,141
    Location:
    New England
    Actually, a screen image of the error might help here because that will give some context - i.e. type of error box it is in and so forth.
     
  5. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    I was hoping you might add a comment here. ;) :cool:

    GF
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.