The handle is invalid ?

Discussion in 'other software & services' started by CloneRanger, Apr 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    I've used this exact version of Universal Extractor several times before with excellent results. For some reason/s i'm now getting this error message, and it won't run !

    ue.gif

    Any ideas as to what the problem/s could be ?

    TIA
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Won't run at all or just on some file? Did you try reinstall?
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    Thanks for replying :thumb:

    Won't run at all & it's the no install portable version !
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    what security software do you have running? It might be blocking it
     
  5. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
  6. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    That made me remember that only the other day i added an extra setting to PG

    inv.gif

    Unchecking it allowed it to run :) Glad it wasn't anything serious :)

    Thanks for remotely scratching my grey matter ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.