The download sites are listing Firefox 2.0.0.10.

Discussion in 'other software & services' started by ratchet, Nov 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ratchet

    ratchet Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Posts:
    1,912
    No auto update here yet.
     
  2. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    As with just about any auto-update, the notifications are probably spread out over a period of time (probably few days) to reduce server load.

    But if you do a manual check (Help/Check for updates), you'll get the .10 just fine, same as I did.
     
  3. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
  4. crotale26

    crotale26 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Posts:
    45
  5. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
  6. Chuck57

    Chuck57 Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Posts:
    1,422
    Location:
    New Mexico, USA
    I've been running FF 3 in Altiris for the past 3 or 4 days and can't break it. I've tried everything I can think of and it's very stable for a beta, at least on this box. No complaints whatsoever.
     
  7. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    I've been running Firefox 2.0.0.10 since Monday night. You can always go to Help/Check for Updates on the Firefox menu and initiate an update. I'm a bit uneasy about FF3. Too bad you can't run them in parallel.
     
  8. Chuck57

    Chuck57 Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Posts:
    1,422
    Location:
    New Mexico, USA
    I wouldn't put FF 3 on my HD just because it's a beta. Been there with other beta software and suffered as a result with a few. I ONLY use it or any beta software in virtual and altiris is ideal, as long as no reboot is needed. In fact, I've got quite a list of a lot of stuff I run in altiris now.

    Since I change software like I change clothes, it occurred to me why install any of it on my hard drive. I just click delete layer and every trace of it is gone.
     
  9. tlu

    tlu Guest

    Why not? It should be no problem to install it in another folder and create a new profile. I haven't tried it with FF3 but a couple of times in the past - no problems.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.