Test Anti-Theft: test is running...

Discussion in 'ESET Smart Security' started by BellaBoo, Mar 15, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    dear mods, devs, ess6 knowitalls :)

    'test is running.. It may take a few minutes to finish. Refresh' has been running for a half hour. it was the same last week and the week before.

    I've done everything to set it up and all boxes are ticked; but this test facility!?!?

    reading the help files, I wonder whether the 'test' and 'location' facilities only operate when the *my computer is missing* button has been pressed...

    I'm wondering whether you need some new 'help file' authors...
     
  2. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    1:58(9) am and still running...
     
  3. Hagla007

    Hagla007 Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Posts:
    49
    Test? You mean a scan?
     
  4. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    hey there :)

    no, not a scan, an anti-theft test, which btw is still running!

    2:38am
     
  5. metaller

    metaller Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    13
    Location:
    Slovakia
    Test will be running 'till any item will be send from device (ip, location, screenshot or webcam). If your device is not connected to internet (and therefore cannot send any data) or shut off, please connect it or start device.

    regards
    peter
     
  6. Rusty_Shackleford

    Rusty_Shackleford Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Posts:
    11
    Location:
    USA
    Go into the SETUP portion of the ESET main window. Next to Anti-Theft choose disable perm then you will log in to the my.eset.com account. The Computer name should be deleted if not then click on the wheel and delete. Close out of the web page. Go back to the ESET main window and SETUP and next to Anti-Theft choose SETUP. Go through anti-theft setup again and see if this resolves the issue.
     
  7. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    I wish this came with a timestamp:
     

    Attached Files:

  8. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    thanks peter, but the device is connected to the internet...
     
  9. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    thanks rusty, I will take a look at this...

    i'll report back with the results.
     
  10. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    hi rusty, I should have read your post more closely; I did what you say last weekend. while all issues resolved as a result, running the test is the only sticking point...

    I note however, that on the my.eset.com home page, the test is still running...

    I must again abort that operation
     
  11. Hagla007

    Hagla007 Registered Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Posts:
    49
    Sorry, I misunderstood you. ;)
     
  12. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    NP Hagla :) I appreciated your effort to help me tho!
     
  13. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    k, so there's been some sexy results! and I say 'sexy' cuz, man, this anti-theft stuff is looking pretty sexy...

    last week, after I left the computer to run 'the test', I returned to find this dialog box on my desktop; scared the bejayzuz out of me:
     

    Attached Files:

  14. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    I so clicked the wrong button and lost my post...
     
  15. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    last week, I believe I hit the enter key with the 'no' button highlighted, and a screenshot [with the dialog depicted] appeared on my eset account...

    so I ran the test again tonight and there it was, within a nanosecond; the same dialog box and this time I clicked 'yes' and again, within seconds, it reflected on my eset account but this time ALONG WITH another pic depicting the LG logo, indicating 'there is no available capture device'.

    LG = Life's Good!??! if so --- très sexy!!!

    so, what's left is 'no location available':

    from reading the help files, I believe that by only pressing 'my computer is missing' will the anti-theft facility provide 'location' details. per:
     

    Attached Files:

  16. BellaBoo

    BellaBoo Registered Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Posts:
    114
    Location:
    SydYork, US of Oz
    despite me performing the tests, and making assessments about the help files, my eset main page still asks me to 'configure anti-theft'...

    I do not like unfinished business...
     
Thread Status:
Not open for further replies.