TeaTimer Allow/Deny dialog box is messed up.

Discussion in 'other anti-malware software' started by Close_Hauled, Jul 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Close_Hauled

    Close_Hauled Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Posts:
    1,015
    Location:
    California
    Does anyone know how to fix the problem with the TeaTimer Allow/Deny dialog box?
     

    Attached Files:

  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  3. Close_Hauled

    Close_Hauled Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Posts:
    1,015
    Location:
    California
    Thanks Bubba. I will try it tomorrow. I wonder why it has not been fixed yet? The problem is old.
     
    Last edited: Jul 28, 2005
  4. Close_Hauled

    Close_Hauled Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Posts:
    1,015
    Location:
    California
  5. metoo

    metoo Guest

    I have that problem, but I can still click on the boxes. I just remember that the left box is allow and the right box is deny the change, even though you can't read them. ;)
     
  6. Close_Hauled

    Close_Hauled Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Posts:
    1,015
    Location:
    California
    I fixed the problem with the site that you gave me. Here are the details:

    1) I downloaded ResHacker from here.

    2) I made sure that TeaTimer was not running.

    3) I used ResHacker to open TeaTimer.exe (Should be in C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy).

    4) I searched for the word "decision". That takes you to a line that says:

    Caption = '&Remember this decision.'

    5) Above that line is a line that says:

    Top = 160

    I changed 160 to 190.

    6) I saved TeaTimer.exe in the File menu.

    7) I restarted TeaTimer and test it.

    Now I just need to copy this new EXE to all of my systems.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 28, 2005
  7. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Glad it worked for ya :cool:

    Let us know if you need any help with that :eek: :D :p
     
  8. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks for the help Bubba [​IMG] i stopped using teatimer for the time being to try MSAS. but, i'll probably use it again in the future, and i'm glad you had the fix.

    i have played around with ResHacker in the past and have always backed up the .exe i hack as it's easy to make a mistake. so, should Teatimer.exe be backed up first? thanks :)
     

    Attached Files:

  9. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    What's that old saying....3 guesses and first 2 don't count :eek:

    Glad it worked for ya :cool:
     
  10. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    next time i'll remember to backup first :oops: :D
     
  11. Close_Hauled

    Close_Hauled Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Posts:
    1,015
    Location:
    California
    TeaTimer_original.exe

    There is a backup already there with version 1.4. The file name is called TeaTimer_original.exe. I tested it, and it runs just like TeaTimer.exe.
     
Loading...
Similar Threads
  1. ichito
    Replies:
    0
    Views:
    296
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.