TDS3 install directory: Use default and make one of my own

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by wanchan, Nov 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wanchan

    wanchan Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    33
    I am trying to install TDS3 trial. I used TDS3 a couple of years ago. At that time, old build of TDS3 recommended that it was better off being installed under a custom-made directory instead of the default directory likely this "C:\Program Files\TDS3". It was recommended as such primarily as deceptive strategy against milacious trojans.

    Well, having not used TDS3 for a whlile, I'd like to confirm if the above is still true. Better install TDS3 install the default as the above or into the one I have made my own?

    Thanks for any insights:)
     
  2. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi there, either way is ok, even c:\tds works if you like. But you might like to create another name, maybe even on another partition, but do install as an admin.
     
  3. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Wanchan, Your trial program will not work unless you have reformatted or changed your PC since you last ran the trial.
    Using a non default folder was good practice a couple of years ago but malware has got a lot cleverer nowadays and obscure paths don't help much. Having said that I do not have TDS3 in the default folder ;)
    Don't forget to get the latest Radius file from the DCS site:
    http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=update

    HTH Pilli
     
  4. wanchan

    wanchan Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    33
    Thanks for confrimation about where to install TDS3. :)

    I think I bought TDS3 (1? 2?) years when I was using it. But I just cant find the reg key file I paid for. As for this I will email DCS. I just want to know that with the reg key file, if I can uninstall and reinstall anytime under any systemm configuration I want. Correct?

    One side note...I am a bit surprised TDS is still version 3:p Anyways, I hope the resident module isn't as memory-hogging as it used to be. Without doubt, TDS is the very best anti-Trojan program. Just recource it comsuned was my concern, and I really want to run TDS as resident......
     
  5. FanJ

    FanJ Guest


    Hi Wanchan,

    Only a few side-notes:

    You said you bought TDS-3 a few years ago.
    If you don't have your licence-key anymore, for some reason, please send an email to support at diamondcs.com.au with as much info as possible about it.

    You might like to do a complete new fresh install, with the version available at the DCS site.
    I am not completely sure whether and how you did a un-installation.
    Did you also first "uninstall" the resident part of TDS-3 : Execution Protection?
    You might need to do that.
     
  6. wanchan

    wanchan Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    33
    Yes it is a fresh new install on a completely new laptop.

    Btw I got the tds3.kf file today, but it was rejected by the latest version/build of TDS. Since this is another whole new issue, I started a new thread at here.
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=311023#post311023

    Thanks you for the help regarding the installation location of TDS:)
     
    Last edited: Nov 29, 2004
Thread Status:
Not open for further replies.