TDS Version?????????????

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by ChrisP, Dec 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChrisP

    ChrisP Suspended Member

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Posts:
    447
    Location:
    UK
    I have recently (2-3 days ago) downloaded and installed TDS from Diamond CS website. I installed it, but when I place the mouse pointer over the TDS system tray icon it says it is "DiamondCS TDS-3.2.0" - bit I thought the latest version was 3.2.1o_Oo_Oo_O
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Chris you ere seeing this:
    Trojan Defence Suite v3.2.0 - Registered to
    in the console window but it is actually 3.2.1 just never got updated, as your DL was recent and from the DCS site then it is the latest version.
    In control panel Add Remove software mine shows as 3.2.1 but I am not sure if this applies to a new install or just one that has been updated.

    HTH Pilli
     
  3. ChrisP

    ChrisP Suspended Member

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Posts:
    447
    Location:
    UK
    Console - eh? I only see it in the system tray - and does not say registered to XXXX in there (it is registered)

    In about tds 3 it only gives my name - but no detaild version number..

    Does not give version number in add remove progs (I have XP)
     
  4. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi there, it sounds confusing but it really is version 3.2.1 as there is no older available for download from the site. There were some additions with that to 3.2.0 but the tds3.exe itself was not changed, so the version number for that is displayed.
    You might like to get the scripts pack from the TDS download site too if you haven't done so and practise with those too!
     
  5. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    When you open the TDS3 GUI the console is the black area with white text that shows events
    If you click in that screen you can use your up arrow to see all the events, the TDS3 version number and registered to info' is at the top.

    HTH Pilli
     
Thread Status:
Not open for further replies.