sysrescue error - mounting image

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by apmarkey, Mar 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. apmarkey

    apmarkey Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Posts:
    5
    nod32 business 4.0.314 sig 3939

    i have installed AIK 1.1, when creating any rescue package, either usb, cd, or iso, i get an error when it starts to mount image file, and i get 0x801F0014. anyone seen this or have a workaround?
     
  2. trencan

    trencan Eset Staff

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Posts:
    120
    Can you please post here screenshot of SysRescue window when the error occurs?
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,375
    The error means "The system could not find the volume specified." However, I have no clue what might be causing it.
     
  4. stophers

    stophers Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Posts:
    1
    I am receiving the same error (screen shot attached).
     

    Attached Files:

  5. trencan

    trencan Eset Staff

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Posts:
    120
    And if you try latest version 4.0.437, is the result different or the same?

    It can be helpfull to see screenshot of the background window of SysRescue, in order to know at what state of build process it occured. Or you can just click OK on the foreground window with error and copy all the text from the background window and post it here.
     
Thread Status:
Not open for further replies.