Syncronizing with OS Failed?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by savagcl, Feb 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    Error Messages and my replies =
    MSG: Failed to syncronize the hard disk 0 with the operating system
    Reply: Ignore
    MSG: Failed to read from the sector 381,302,838 of the hard disk 1
    Reply:Ignore
    MSG: Failed to copy files to Acronis Secure Zone
    Reply:OK
    MSG: Failed to syncronize the hard disk 0 with the operating system
    Reply: Ignore
    MSG: Acronis Secure Zone was successfully created

    The Acronis SZ does show up in WinXP Disk Management as Acronis SZ,
    5.26GB FAT32, Healthy, Unknown but is un-usable by ATI.

    Background:
    I have both Acronis Disk Director (ADD)and Acronis True Image (ATI) installed.
    I un-installed both ADD and ATI to do some system testing (used the posted
    uninstall procedure in this forum).
    I then re-installed both ADD and ATI.
    I have tried several times, 5 at least, to get the secure zone setup. Each
    time it will hang on trying to syncronize with OS.
    I have also tried (at least 5 times) to re-create the secure zone into
    different locations on both HDs, no good. Same errors.

    My Disk layout:
    Disk 1 SATA - 200GB
    Partitions = C, D, E, F (Active, Logical, Logical, Logical)
    Disk 2 SATA - 160GB
    Extended Partitions = J, K,L, M (Logical, Logical, Logical, Logical)

    Running Windows XP (Full version, not the Upgrade)
    Running Acronis True Image Version 7, Build 613

    savagcl
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  3. savagcl

    savagcl Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Posts:
    161
    Ilya,

    Thank you. That seems to have fixed it.

    savagcl
     
Thread Status:
Not open for further replies.